Overijsselse Motoren Revisie

Welkom bij de Overijsselse Motoren Revisie te Hengelo. In ons moderne revisiebedrijf hebben we alle specialismen in huis, waardoor we de revisie van iedere motor in eigen beheer kunnen uitvoeren.

OMR te Hengelo, het juiste adres voor het vakundig laten reviseren van verbrandingsmotoren. Wij reviseren nagenoeg alle merken benzine-, diesel- en gasmotoren. Zowel voor personenauto's, vrachtwagens, landbouwmachines, bedrijfswagens en industrie motoren. Tevens wordt u door ons geadviseerd over hoe u ervoor kunt zorgen dat de motor weer vele kilometers/ uren optimaal zal functioneren.

OMR is het verschil tussen het slechts vervangen van onderdelen en echte motorrevisie. Het alleen vervangen van onderdelen is vaak een tijdelijke oplossing. Is bijvoorbeeld de tapmaat van de krukas nog binnen de toleranties? Hoe staat het met de vlakheid en ruwheid van blok en kop? En wat is de laatste informatie van Volkswagen omtrent het monteren van kleppen en hydraulische stoters voor TFSi motoren? De OMR beschikt over de laatste informatie, de machines en meet apparatuur om er voor te zorgen dat een reparatie, revisie genoemd kan worden. Wij REVISEREN... het verschil tussen onzekerheid en kwaliteit.